Kedves Kollégák!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2017. Június 1-2. között Fonyódon rendezzük meg a XI. Földtani Veszélyforrás Konferenciát. A konferencia egyik fő témája a Balatont övező magaspartok szilárdsági problémája, amely alapvetően veszélyezteti az országos infrastruktúrák működését, illetve a környezetükben élők élet-, és vagyonbiztonságát. Idei aktuális témánk még a földrengések, illetve a katasztrófavédelem földrengéseket követő feladatainak bemutatása.

Bízunk benne, hogy a téma aktualitása kapcsán számíthatunk az Ön részvételére, előadására is.

A rendezvényről további részletes információ a www.geohazardsconference.com honlapon található.

További kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:

Oszvald Tamás                                                                                                              Botos Kinga

Geológus, a konferencia elnöke                                                                       Konferenciaszervező

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                      Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 20 9330 639                                                                                                 +36 70 3680 432