Nyomtatás

Tisztelt Tagtársunk!

Kedves Kolléga! 

 

A Magyar Geotechnikai Egyesület, a Magyar Mérnöki Kamara Geotechnikai Tagozata és a Magyar Tudományos Akadémia Műszaki Tudományok Osztálya közös szervezésben

2018. február 9-én 14 órai kezdettel rendezi a

XXIV. Széchy Károly Emlékülést az MTA Széchényi téri székházának nagytermében.

 

A hagyományoknak megfelelően két főelőadás és egy fiatal kolléga bemutatkozó előadása, valamint a Széchy Károly emlékplakett és díj átadása szerepel a programban.

Főelőadók:

                                    Dr. Helmut Schweiger professzor (Graz, Ausztira) és

                                    Manninger Marcell (Bohn Mélyépítő Kft.).

A rendezvény látogatása csak előzetes regisztrációt követően és a részvételi díj befizetésével lehetséges. A részvételi díj 9000.- Ft + Áfa, Magyar Geotechnikai Egyesület tagoknak 8000.- Ft + Áfa. A rendezvény ingyenesen látogatható 65 év feletti tagtársaink és a 25 év alatti hallgatók részére.

Tájékoztatjuk a tagságot továbbá, hogy az emlékülést követően,

2018. február 9-én 18 órai kezdettel megrendezzük a

XXVII. Geotechnikus Vacsorát,

melynek helyszíne a Duna Palota Bálterme (1051 Budapest, Zrínyi u. 5.).

E rendezvény látogatása is csak előzetes regisztráció és a részvételi díj befizetésével lehetséges. Rendezvényeinkre a honlapunkon megtalálható elektronikus felületen lévő regisztrációs lap kitöltésével lehet jelentkezni, külön - külön az egyes rendezvényekre. A vacsora rendezvény részvételi díja 9.500.- Ft + Áfa.

A vacsora minden résztvevőnek lehetőséget ad kötetlen szakmai beszélgetésre, baráti találkozóra, melynek keretében elfogyasztott étkezés hagyományos hangulatának megőrzését fontosnak tartjuk.

Rendezvényeink sikeres lebonyolításához kérjük Tagjaink és a geotechnika szakmához közel álló, illetve azzal foglalkozó Szakvállalatok anyagi támogatását, mely nélkül a rendezés nem valósulhatna meg. A szerényebb, akár egyéni támogatást megköszönjük, továbbá lehetőséget adunk a két rendezvény együttes, vagy külön – külön elvállalható főszponzorálására is.

Várjuk azon vállalkozások felajánlásait, akik az előadóülés és/vagy a vacsora főszponzoraként – akár több szervezet együtt, néhány százezer Ft felajánlásával – segítik a rendezvények lebonyolításának és a geotechnikai szakma fejlődésének ügyét. A Széchy díj és/vagy a vacsora főtámogatói lehetőséget kapnak az Akadémia folyosóján, a vacsora helyszínén vállalkozásuk reklámanyagának elhelyezésére, a szünetben rövid bemutatkozó film levetítésére. Az idei évtől az előadások anyagaiból részletes, színes kiadvány készül, ebben a fő támogatóknak is megjelenési lehetőséget biztosítunk. Az előadóülés és Széchy díj főszponzorának képviselője természetesen a díj átadásában is személyesen részt vesz.

Biztosítani szeretnénk a kisebb lehetőségekkel rendelkező kisvállalkozások, magánszemélyek szponzori lehetőségét, akik néhány tízezer Ft felajánlása esetén a vacsora füzetben kapnak lehetőséget adataik, elérhetőségeik megjelenítésére.

Kérjük ezért, hogy Ön, ill. az Ön cége - a szakmában elfoglalt szerepének arányában támogassa rendezvényünket.

Mindkét rendezvényre az interneten, az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet regisztrálni.

 

Tisztelettel meghívjuk rendezvényünkre!

A naprakész tájékoztatás érdekében folyamatosan megújuló tartalommal látjuk el a honlapunkat. Kérjük időnként látogassanak el!

 

 

Üdvözlettel,

 

a Geotechnikai Tagozat Elnöksége

és a Magyar Geotechnikai Egyesület

nevében

 

 

Szilvágyi László                                                                                           Dr. Mahler András

elnök                                                                                                            elnök