Nyomtatás

Meghívó

5. Kézdi Árpád Konferencia

 

2019. május 27.

Tisztelettel meghívjuk a BME Geotechnika és Mérnökgeológia Tanszék, a Magyar Geotechnikai Egyesület és az MMK Geotechnikai Tagozata által közösen megszervezésre kerülő

5. Kézdi Árpád Konferenciára,

melynek helyszíne a

BME „K” épület Díszterme.

 

 

A jubileumi konferencia Kézdi Árpád születésének 100. évfordulója alkalmából kerül megrendezésre. A Konferencia témája: talaj- és szerkezet kölcsönhatása. Hazai és nemzetközi kutatók, valamint gyakorló tervező mérnökök előadásait hallgathatják meg az érdeklődők (részletes program itt elérhető).

A délelőtt folyamán egy rövid megemlékező műsor keretében Kézdi Árpád Plakett avatására is sor kerül. A rendezvény alkalmával kerül átadásra a Kézdi Árpád díj is, melyre 35 év alatti kollégák jelentkezhetnek bármely publikációjukkal. Részletek az alábbi jelentkezési űrlapon találhatók.

A konferenciakiadványban lehetőséget biztosítunk publikáció megjelentetésére, melyet kérünk ebben a formátumban elkészíteni és 2019. április 30-ig megküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A késedelmesen beküldött publikációkat nem áll módunkban elfogadni.

A konferencián a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken található űrlapon lehet megtenni 2019 május 23-ig. A részvételi díj előzetesen átutalva május 24-ig 20 000 Ft+ÁFA (br. 25 400 Ft), míg a helyszínen befizetve 27 560 Ft+ÁFA (br. 35 000 Ft).

 

Tisztelettel:

 

Török Ákos

Tanszékvezető

BME Geotechnika és Mérnökgeológia Tanszék

Mahler András

Elnök

Magyar Geotechnikai Egyesület

Szilvágyi László

Elnök

MMK Geotechnikai Tagozat

 

Meghívó letöltése